20 jaar Passaat

Madurai

Madurai is een van de oudste steden en een van de levendigste van Zuid India. De Sri Meenakshi Tempel is een barok kunstwerk van kleuren en figuren in de oude binnenstad. Het is een zeer groot complex met 4 enorme gopurams die voorzien zijn van uitbundig beeldhouwwerk geschilderd in vele kleuren.
In de vele kapellen die deze tempel rijk is, is het altijd een amusante drukte van pelgrims uit geheel India, Heilige mannen, beter bekend als Sadhus, zakenmensen die hopen dat een bezoek de zaken vooruit zullen helpen en rikshaw wallahs die op zoek zijn naar potentiële klanten.

Het gedeelte rondom de ’Golden Lotus Pond’ is een plek waar je op de vele roodwitte trappen even moet gaan zitten en er trekt een bonte stoet aan pelgrims aan je voorbij. Ook de uitzichten op de gopurams zijn hier op zijn mooist. Je kunt hier echt uren vertoeven. Het uitzicht verandert steeds door de niet aflatende stroom pelgrims, gelovigen en bezoekers. Het gehele complex is enorm groot en ook binnenin op je rondgang zal je prachtige tafreeltjes tegenkomen.
Dit multicolor tempelcomplex is een van die wonderlijke plekken op de wereld waar je elke dag wel even een kijkje zou willen nemen.

De stad Madurai is een heerlijke stad om door rond te dwalen. Er zijn talloze smalle straten waar altijd wel iets leuks te zien is, omdat het leven op straat plaats vindt. Verder is er een markt in een prachtig en sfeervol gebouw, maar de belangrijkste trekpleister is en blijft de Sri Meenakshi Tempel, welke je beslist meer dan een keer moet bezoeken.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.