20 jaar Passaat

Sanchi

Dit plaatsje is aan de vergetelheid ontrukt bij de ontdekking van een verlaten stad boven op de heuvel bij Sanchi. Hier vind je nog zeer goed geconserveerde resten van een boeddhistische stad en al zijn heiligdommen. De laatste jaren is er veel gerestaureerd en krijgt deze stad zijn oude glorie weer terug.
De pronkstukken zijn het beeldhouwwerk op de toegangspoorten naar de stupa’s. Ze horen tot de beste boeddhistische beeldhouwwerken ooit gevonden in India. De eerste stupa’s zijn gebouwd in de derde eeuw na Christus. Daarna zijn er in de loop van de tijd vele gebouwen aan toegevoegd. Het is meer een religieuze plaats dan werkelijke stad . Sanchi zelf is een klein plattelandsgemeente waar je in de omgeving prima fietstochten kunt maken evt. naar andere resten van boeddhistische tempels in de omgeving.
Het is een klein dorpje waar verder absoluut niets gebeurt.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.