20 jaar Passaat

Riobamba

Een stad die ook wel ’friobamba’ wordt genoemd en met een beetje kennis van het Spaans weet je dat ’frio’ koud betekent. Deze kou wordt veroorzaakt door de ligging van deze stad op meer dan 3000 meter. Overdag is het echter meestal lekker zonnig maar na zonsondergang is het inderdaad vaak dikke truienweer. De stad zelf heeft niet zoveel te bieden alhoewel de zaterdagmarkt zeker de moeite waard is en het ook leuk is het huis te bezoeken waar de bevrijder van de vele Zuid Amerikaanse landen, Simon Bolivar, heeft gewoond. De stad is het middelpunt van de vele bussen die er aankomen en vertrekken. Vanuit Riobamba kun je echt alle kanten op om verder te reizen. Er is geen vliegveld. Riobamba is een prima uitvalsbasis voor het beklimmen van de facinerende bergen en vulkanen in de omgeving. Je kunt schitterende trektochten maken rondom en naar de Cotopaxi, de Chimborazo, El Altar etc etc. Allemaal stuk voor stuk de moeite waarden je kunt kiezen tussen verschillende lengten van tochten en die wisselen van 1dag tot 8 dagen of zelfs meer. De markt van Guamote, een van de meest kleurrijke minst bezochte indianen markten in Ecuador is ook zeker de moeite waard maar is alleen op donderdag (zie voor meer informatie onder Guamote). Meer informatie over de trektochten kun je krijgen via de email of bel ons even. In deze website staan er bij de excursies een aantal uitgewerkt.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.