20 jaar Passaat

Riobamba

Chimborazo

Chimborazo

De hoogste piek in Ecuador (6310 meter). Met een privé auto kun je tot aan de eerste refugio komen die op 4800 meter hoogte ligt. De echte fanatiekelingen kunnen proberen de top te bereiken. Klik voor meer informatie over mogelijkheden op Chimborazo.

Cotopaxi

Cotopaxi

Een bezoek aan dit park is fantastisch waarbij je kan kiezen om de top van de Cotopaxi te bereiken of gewoon een dagje lekker wilt wandelen over de paramo en door de pijnboombossen aan de voet van deze berg. Klik voor meer informatie over mogelijkheden op Cotopaxi

El Altar trektocht

El Altar trektocht

Dag 1
Vanuit Riobamba rijden we naar Hacienda Releche. Hier begint de trek. De wandeling van vandaag voert naar de Vallei van Collanes, waar je, als je geluk hebt, condors boven je hoofd ziet zweven. Kamperen in de vallei.

Dag 2
Trek naar een prachtig gelegen bergmeer, spectaculaire uitzichten op de ruige pieken van de Altar en haar imponerende gletsjers. Terug naar de kampeerplek.

Dag 3
Wandeling terug naar de Hacienda

Dag 4
Terug naar Riobamba/Quito.

Incatrail

Incatrail

Vrijwel iedereen kent de beroemde incatrail in Peru die naar de Machu Picchu leidt. De incatrail in Ecuador is veel minder bekend maar daardoor niet minder mooi. Het is een mooie route door de Andes van Ecuador en absoluut niet toeristisch. Je loopt in drie dagen naar de Incaruines van Ingapirca.
Dag 1 De jeep met chauffeur en gids haalt je op on je hotel en we rijden tot aan het dorpje Achupallas op 3300 m. hoogte. Hier wordt de bagage op muildieren geladen en begin je te lopen over de páramo. Na 4 - 5 uur wandelen wordt het kamp opgeslagen voor de eerste nacht op een hoogte van 3850 m.
Dag 2 Deze dag begint met een klim van 3850 m. naar 4400 m. Na 2 - 3 uur bereik je Cuchilla de tres cruces’ het hoogste punt van deze trektocht. Vanaf dit punt heb je een schitterend uitzicht op `Sansahuín` één van de vele meren in dit gebied. Hierna begint de afdaling. Na nog eens 3 uur wandelen arriveer je bij de ruïnes van Paredones, ooit een pleisterplaats voor de Inca-boodschappers. Hier kampeer je de laatste nacht.
Dag 3 Na 2 uur dalen passeer je het dorpje Cajón Tambo. Vanaf hier kun je de ruïnes van Ingapirca al zien liggen. Na nog een kleine 2 uur lopen arriveer je bij Ingapirca. Een lokale gids geeft een rondleiding en vertelt over de culturen van de Inca’s en de Cañari. Vanaf hier kan je terug naar Riobamba of overnachten in Canar of doorgaan naar Cuenca.

 

Markt van Guamote

Markt van Guamote

Een schitterende markt voor de indianen uit de regio. Wij kunnen vervoer er naar toe voor je regelen. De markt is alleen op donderdagen. Klik voor meer informatie over deze markt op Guamote.

 


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.