20 jaar Passaat

Atacames

Een ideale plek om even een paar dagen uit te rusten en te genieten van het kust leven. Atacames is vooral erg in trek bij de inwoners uit Quito die hier voor vakantie naar toe komen. Het is de laatste jaren flink uitgegroeid tot een redelijk groot beach resort maar het heeft zijn charme zeker nog wel behouden. Je kan er lekker verse vis eten aan één van de vele restaurantjes aan de boulevard en er zijn leuke barretjes waar je heerlijke cocktails kan drinken. Je hebt het gevoel alsof je in Afrika bent want vrijwel de hele bevolking in deze provincie is negroide. De mensen zijn vergeleken met de mensen uit de bergen erg open en vrolijk en houden van (luide) muziek.

In de omgeving van Atacames kan je het eiland Muisne bezoeken met zijn mangrove bossen en garnalen kwekerijen of een dagje vissersdorpjes bezoeken.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.