20 jaar Passaat

Alausi

Alausi is het dorp waar de beroemde ’Nariz del Diablo’ trein vertrekt en aankomt. Een aantal jaren geleden reed de trein nog de volledige route die liep van Duran bij Guayaquil tot aan Riobamba. In Duran werd de trein volgeladen met produkten uit de kust zoals bananen, sinaasappels, koffie, vis etc. Vanuit Riobamba werden allerlei landbouwprodukten uit de sierra mee gestuurd en was de trein dus duidelijk een belangrijke schakel tussen de kust en de bergen. Vanwege geld tekort, landverschuivingen en weinig belang hechten aan de rails, zijn sommige stukken niet meer te berijden maar.......... het mooiste stuk van de rails wordt nog wel gebruikt.

Zie voor meer informatie over deze treinreis onder ’Duivelsneus’

In het dorpje Alausi is behalve de trein niet veel te beleven, je stopt hier enkel voor de treinrit en reist dan weer verder
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.