20 jaar Passaat

Mindo

Mindo is een ideale lokatie voor vogelliefhebbers en iedereen die interesse heeft voor de flora en fauna van het nevelwoud. Het dorpje ligt op 1800 meter en het is maar 2 ½ uur rijden van Quito vandaan op de oude weg naar Esmeraldas - Atacames. Het klimaat is erg prettig alhoewel er vaak aan het einde van de dag wolken de vallei intrekkenen en het er dus ook goed kan regenen. Mindo is niet meer dan een plein met wat zijstraatjes en helemaal omringd door groene nevelwouden. De sfeer is er erg relaxed en de mensen zijn erg vriendelijk. Vlak buiten Mindo vind je een beschermd natuurgebied waar je ’het rotshaantje’ (Cock of the rock) kunt bewonderen en vele andere vogels. Je kunt in de omgeving ook paardrijden.
Er rijden twee bussen per dag naar Quito en twee bussen per dag naar Santo Domingo de Los Colorados (op weg naar de kust)

Vanuit Quito is het erg leuk om een twee- of driedaagse excursie naar Mindo te maken waarbij je overnacht in het schitterende Bellavista Lodge. (zie onder hotels), auto en lokale gids inclusief.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.