20 jaar Passaat

Quilotoa

Het kratermeer Quilotoa is een schitterend vulkaan kratermeer op een hoogte van 3800 meter gelegen tussen Zumbahua en Chugchilan. De breedte van het meer is 2 kilometer en het water heeft een smaragd groene kleur. Er wordt beweerd dat het meer verbonden is met de zee zodat het zoet en zout water zou bevatten. Je kan een hele mooie dag wandeling maken van Chugchilan naar het meer door de vallei van de Rio Toachi en deze wandeling staat bekend als één van de mooiste dag wandelingen die je kan maken in Ecuador (ongeveer 5 uur lopen). Je kan er ook met de auto komen.
In het dorpje Chughilan kan je erg leuk overnachten. Zie voor meer informatie onder hotels.
In Zumbahua is een erg interessante en mooi kleurrijke zaterdagmarkt te bezoeken.

De weg vanaf de ’Panamericana’ naar Chugchilan geld als een van de mooiste routes van Ecuador. Het landschap is weids en wordt gekenmerkt door de zo typisch Ecuadoreaanse dambordmotieven. Een aanrader is om deze tocht te ondernemen per privéauto met gids. De gids/chauffeur spreekt goed Engels en vertelt zeer veel over het land, het landschap en lokale wetenswaardigheden. Op die manier vergroot dit aanzienlijk de kwaliteit van de reis.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.