20 jaar Passaat

Saquisili

Dit dorpje is bekend om zijn donderdagmarkt. Het hele dorp verandert in een markt en het is één van de belangrijkste plaatselijke markten in de omgeving van Latacunga. Vooral de dierenmarkt is erg de moeite waard. Het is een nog weinig bezochte markt voor toeristen maar krijgt ondertussen wel steeds meer bekendheid. Vanuit Latacunga is het ongeveer 30 minuten reizen met de bus of auto.
In Saquisili heb je niet echt leuke of goede hotels dus je kan in Latacunga overnachten of bijvoorbeeld in een Hacienda niet ver van Latacunga (zie onder hotels bij Latacunga)

Leuke tip: rondje Latacunga Saquisili- Chugchilan- Quilotoa kratermeer- Latacunga
Het is erg leuk om vanuit Latacunga (1, 5 uur met de bus of auto ten zuiden van Quito) een rondje te maken via Saquisili, Chugchilan, Quilotoa kratermeer en terug naar Latacunga. De netto reistijd met een auto is ongeveer 6 uur. Het is erg leuk om dit rondje in 2en te splitsen en te overnachten in Chugchilan. Je kan het ook met het openbaar vervoer doen maar er rijden erg weinig bussen op dit rondje.   Het rondje kan je uiteraard ook andersom maken. 
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.