20 jaar Passaat

Cotopaxi

De vulkaan Cotopaxi is een klassieke vulkaan en de een-na-hoogste, bijna 6000 meter hoog. De regio rondom deze imponerende vulkaan is een aantrekkelijke plek om te verblijven, want er zijn vele leuke en mooie plekken om te verblijven. Vanuit deze dorpen en stadjes kan je uiteraard verschillende excursies maken naar en rondom deze vulkaan.
Een van de mooiste plekken om te overnachten is in Latacunga. Er valt hier weinig te beleven maar vlakbij het dorpje ligt Hacienda la Cienega (zie onder hotels voor meer informatie) waar het erg de moeite waard is om te overnachten.
Een andere plek om te overnachten, wat eenvoudiger, is iets buiten het gezellige stadje Machachi. Deze 150 jaar oude boerderij heeft prachtige uitzichten, zie voor meer informatie onder 'hotels'.
Vanuit deze aantrekkelijke verblijfplaats worden overigens leuke excursie georganiseerd, zie onder de knop 'excursies'.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.