20 jaar Passaat

Cotacachi

2,5 uur ten noorden van Quito en 20 minuten van Otavalo (dus goed te combineren met een bezoek aan Otavalo) ligt in een mooie vallei met vele akkers, het dorpje Cotacachi. In Cotacachi kun je overnachten bij de lokale mensen thuis in een charmant klein huisje wat in hun tuin staat.

De organisatie die dit organiseert heeft als doel om toeristen en Indianen met elkaar in contact te laten komen en van elkaar te leren. Je krijgt een leuk gedecoreerde kamer met eigen badkamer in een apart huisje bij de familie, welke zeer schoon zijn en uitstekend verzorgd ( zelfs openhaard aanwezig en douche). In de omgeving zijn leuke wandelingen te maken langs de akkers. Je maakt op deze unieke wijze het gezinsleven van zeer direct mee en de gewoontes van deze indianen (niet raar opkijken als je cavia’s in de keuken ziet rondlopen). Diner en ontbijt zijn inclusief en worden door de gastfamilie gekookt en zijn bereidt met lokale ingrediënten uit eigen tuin. Je eet samen met het gezin aan de keukentafel. Naast het overnachten, organiseert deze lokale organisatie, ook diverse excursies in de prachtige omgeving, wandeltochten, fietstochten, bezoek lokale dorpjes en hun ambachten waarin ze gespecialiseerd zijn etc. etc.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.