20 jaar Passaat

Riobamba

Hosteria Bambu

Hosteria Bambu

Mooi hotel, niet ver van het busstation met comfortable kamers, een gezellig bar-restaurant en een zwembad met een complete Spa! Alle kamers hebben een eigen badkamer en televisie. Geen ontbijt inclusief.
Albergue Abraspungo

Albergue Abraspungo

Dit hotel is gebouwd rondom een oude hacienda en heeft grote kamers, een restaurant en een bar. Paardrijden mogelijk.(3,5 km ten noorden van de stad dus vooral aan te bevelen als je privé auto hebt).
Hosteria La Andaluza

Hosteria La Andaluza

Dit is een prachtig hotel, een vroegere hacienda erg mooi gerestaureerd. Bijna alle kamers hebben een open haard, tv en telefoon. Er zijn meerdere restaurants aanwezig, alsmede een sauna en fitness ruimte. (15 km ten noorden van de stad dus vooral aan te bevelen als je privé auto hebt).

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.