20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Beijing

De hoofdstad van China staat werkelijk bol van de bezienswaardigheden. De Verboden Stad is veruit de bekendste en dit enorme complex van de keizer en zijn gevolg, kan je makkelijk een volle dag verblijven en dan heb je nog lang niet alles gezien.
Maar er is meer, het Plein van de Hemelse Vrede, Het Zomerpaleis, de Hemelse Tempel en natuurlijk de Chinese Muur zijn andere grote bekende die je verbaasd doen staan.
Maar Beijing kent ook andere bezienswaardigheden, maak eens een fiets- of wandeltocht door de sfeervolle Hutongs, de oude woonwijken van weleer of bezoek de kleinere tempels als de prachtige Lama Tempel en kom tot rust in de verstilde Confusius Tempel.
Ontdek de verrassende moderne kunst in de kunstenaarswijk 789 of maak een dagtocht langs de vele moderne architectuur die Beiijng te bieden heeft, want deze stad gaat met zijn tijd mee.
En dit is nog maar het topje van de ijsberg, want er kan nog veel meer, zie de excursies voor ideeen en mogelijkheden!
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.