20 jaar Passaat

Shigatse

Na een 2-3 uur durende jeeptocht kom je aan in Shigatse, na Lhasa de belangrijkste stad in Tibet. Het ontleent zijn belangrijkheid aan het Tashilhunpo klooster. Dit klooster wordt vaak als een van de mooiste bestempeld, met zijn vele smalle straatjes en prachtige tempels. De tempels zijn rijk versierd met veel goud, zilver en edelstenen op de grafstupa’s. Het gehele klooster is zeer goed gerestaureerd en veel dingen als muurschilderingen en ornamenten zijn in oude glorie hersteld. voor de wandelaars loopt er een prachtige kora rond het klooster met ontelbare egbedsmolens, vlaggen en stapels gegraveerde manistenen.
De stad heeft een grote Chinese wijk (Shigatse is een legerplaats), maar er zijn nog steeds enkele mooie Tibetaanse wijkjes te vinden. Ook de markt is zeker een bezoekje waard.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.