20 jaar Passaat

Shiretoko peninsula

Deze peninsula is een van de mooiste natuurstreken van Japan. Door zijn afgelegen en geisoleerde ligging is het een van de beste nauurparken in Japan om wild life te zien en hier worden vaak vele herten, vossen en soms ook beren en zelfs walvissen gezien. Het gebied is ruig met een prachtige kustlijn die enkel per boot te bewonderen is, want de weg gaat niet verder dan halverwege de peninsula.

Het nationale park heeft 5 prachtige meren, vele verschillende landschappen, uitgebreid wandelpadennetwerk met soms goed aangelegde boardwalks over kwetsbare, natte gebieden. Paden kunnen soms gesloten zijn vanwege beren of vanwege te grote belangstelling.

Een van de meest wonderlijke dingen om te zien ( en te doen ) is de Kauiwakkayu watervallen. Het is eigenlijk geen waterval, meer een rivier met tussendoor snelstromende water over gladde swat steile rotsen. Het bijzondere is dat het water warm is! Je kunt hier de ondiepe rivier stroomopward lopen en het water steeds warmer voelen worden. tussendoor zijn er natuurlijke ondiepe poelen met warm water, soort onsen in de rivier zelf. 

Door de ongekende diversiteit aan planten en dieren en landschappen is dit natuurpark sinds 2005 op de World Heritage lijst.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.