20 jaar Passaat

Tokio

Tokyo is Japan in zijn meest extreme vorm. Eeuwenoude tempels worden hier moeiteloos afgewisseld door torenhoge futuristische gebouwen. Wijken met oude traditionele houten huisjes leunen tegen winkelcentra met de meest denkbare moderne snufjes. Van een van de torenflats van het stadshuis heb je een mooi uitzicht over Tokio en wat opvalt is dat er weinig hoogbouw is. Het overgrote deel van Tokio bestaat uit smalle straatjes met eenvoudige huisjes waar de Japanner nog immer op de traditionele manier woont en leeft.
Een van de leukste wijken in Tokio is Asakusa, waar je kleine specifieke winkeltjes tegenkomt met bijv. y
ukata’s of kimono’s De wijk ligt rondom het tempelcomplex Asakusa. Het is hier altijd levendig, vele mensen  die de tempel bezoeken, zowel toerist of gelovige. In de shoppingwijk Ginza struikel je over de bekende merknamen van luxe artikelen en in Akibahara, met al zijn elektronicawinkels, die uitpuilen van de nieuwste gadgets, welke in Europa pas over 5 jaar te koop zijn, is het ook heerlijk dwalen. Zoek je wat rust, bezoek het Imperial Palace met zijn grote tuin of een van de stadsparken of tempels zoals de Yoyogi. Of sta eens heeeel vroeg op om de grootste en zeer levendige visveiling ter wereld te bezoeken, waar je rondom de beste sushibars vind van heel Japan, zo vers ( en lekker ) eet je het nooit meer...als ontbijt.
UIteraard zijn er ook genoeg excursies te ondernemen in deze wereldstad. Een van de leukste is op een elektrische fiets samen met een gids een tocht maken, waar je op verrassende plekken komt. Maar een Sushi workshop of bezoek aan het Gibli Museum kunnen we ook voor je organiseren. Zie onder de knop excursies ( bovenaan ) wat er nog meer kan.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.