20 jaar Passaat

Ishidatami

Dit hotel is in een mooie traditionele boerderij die geheel gerestaureerd is en wordt gerund door de lokale bevolking als een soort hotel. De vuurplaats wordt nog immer gebruikt voor het bereiden van de vis. Prachtige Japanse stijl kamer met papieren schuifdeuren voorzien van verfijnde decoraties. Je hebt geen eigen badkamer, maar dat is in dit hotel geen enkel probleem, het is er super schoon en er zijn slechts 5 kamers. Inclusief uitgebreid dineren ontbijt, wat is samengesteld uit ingrediënten die in deze dorpen traditioneel worden gecultiveerd. Je moet dan denken aan rijst wat nog met een watermolen gedorst wordt, home made miso, tofu, soya saus etc. etc. Zeer zeer smakelijk! (een van de allerbeste maaltijden die we in Japan gegeten hebben). Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de vallei met rijstvelden en bossen en in de nabij omgeving zijn eenvoudige wandelingetjes te maken over het platteland. Kortom dit hotel is een attractie op zich zelf en meer dan een bezoek waard als je naar Uchiko gaat. Deze ryokan behoort tot de top-ryokan klasse, alleen de prijs is een heel stuk aangenamer voor een dergelijk ryokan dan in grote steden als Kyoto en daarom zeker het overwegen waard als je een keer in een dergelijke ryokan wilt overnachten.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.