20 jaar Passaat

Onomichi

Vanaf Onomichi begint, of eindigt een bijzondere tweedaagse fietstocht die in Japan bekendstaat als Shimanami Kaido. Je fietst in 2 dagen in totaal ongeveer 75 km van eiland naar eiland die met elkaar verbonden zijn met 6 bruggen. Halverwege maak je een stop en overnachting in een eenvoudige ryokan in een klein plaatsje, waar een prachtig tempelcomplex te bewonderen is. 
Elke dag fiets je ongeveer 37 km en de fietstocht gaat grotendeels langs de mooie kust met vele uitzichtpunten over de zee en de eilanden en de bruggen, waar de eilanden mee verbonden zijn. De fietsroute gaat grotendeels over een fietspad ( groen asfalt ) en over zeer rustige wegen, waar de route zeer goed op is aangegeven. Wie in een sportieve bui is, kan een omweg fietsen waar je een heuveltop pakt, vanwaar je een prachtig vergezicht hebt. Maar wie langs de kustlijn blijft fietsen, fietst grotendeels vlak met bij de bruggen onderweg een klimmetje. 


Indien je 1 dag wil fietsen, dan kunnen we de route zo aanpassen, zodat je dag twee per ferry aflegt. 

 

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.