20 jaar Passaat

Kamikochi

Dit plaatsje gelegen aan de voet van imponerende bergen van de Japanse Alpen is een prima plek om het natuurschoon te ontdekken.
Je kunt hier vele eenvoudige dagwandelingen maken in een prachtige natuur langs de rivier. Voor degenen die sportiever zijn aangelegd is het mogelijk om een twee- of driedaagse trektocht te maken. Deze tocht voert je over alpenweide en door dichte bossen met spectaculaire uitzichten over de gehele Japanse Alpen. Je overnacht onderweg in berghutten en je moet zelf je bagage en eten dragen. Er is eten te krijgen onderweg in berghutten. Je overnacht in slaapzaaltjes in de berghut. Het is een tocht voor mensen die beschikken over enige bergwandeling ervaring.

Voor degenen die het wat rustiger aandoen en in het dal verblijven valt er aan uitzichten. watervallen, heldere beken en bloemen genoeg te genieten.
De natuur en de bergen behoren tot een van de mooiste in Japan en mag eigenlijk in geen reis in Japan ontbreken. Het is een aangename onderbreking van je reis en beslist een bezoek waard.
In de herfst is Kamikochi ook beslist een bezoek waard als de herfst hier zijn felle kleurenpracht laat zien
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.