20 jaar Passaat

Osaka

De een na grootste stad van Japan en een kloppend economisch hart van de Japanse industrie. Naast Tokio is ligt hier de belangrijkste internationale luchthaven van Japan, welke op een kunstmatig eiland in de zee ligt. De inwoners van Osaka staan bekend als een wat luidruchtig, ietwat brutaal volkje ( op zijn Japans uiteraard ) met veel humor en veel Japanse komieken komen uit deze stad. De stad heeft ook een zeer levendig en bruisend uitgaansleven, het is er al met al een levendige boel al heeft de stad niet veel aan bezienswaardigheden. Er is een nagebouwd Japans kasteel en het heeft een groot zee-aquarium en verder zijn er heel veel torenflats en wegen.
Het is een stad welke je tijdens je reis zult aandoen, maar vaak niet meer alseen plaats om over te stappen op treinen of bussen en mede omdat Kyoto slechts 45 minuten per trein vanaf Osaka ligt, Het lijkt het ons aantrekkelijker om daar te overnachten.  Maar als je een zeer vroege vlucht hebt uit Osaka, of je wilt nog een dagje een grote Japanse wereldstad meemaken, is het het overwegen waard om hier te overnachten. Kijk bij ‘hotels’ wat de mogelijkheden zijn.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.