20 jaar Passaat

Hakone

Hakone is beroemd voor zijn uitzichten over de vulkaan Mount Fuji welke een van de bekendste iconen van Japan is. Het is de hoogste berg en een van de mooiste bergen in Japan.
De imponerende vulkaan torent hoog uit boven het landschap en domineert haar omgeving in alle windrichtingen.
Vanuit het stadje kun je een tocht maken door de omgeving per trein, bus, kabelbaan. Je kunt hiervoor in Hakone een voordelige pas kopen, zodat je niet elk ticket apart hoeft te kopen.
In Hakone zijn ook diverse goede musea ( keramiek, schilderijen, beelden e.d.) te bezoeken met zowel Japanse kunst als westerse kunst en er is zelfs een Picasso collectie te bewonderen.
Een van de aangename dingen van Hakone is dat je veel goede en zeer mooie hotels hebt met warmwaterbronnen. Kijk bij hotels voor meer informatie en foto’s.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.