20 jaar Passaat

Kumano kodo

Kumano Kodo was een heilige pelgrimroutes in Japan en werd in 2004 geregistreerd als een UNESCO World Heritage Site. Deze World Heritage site bestaat uit drie heilige locaties- "Kumano Sanzan" "Yoshino & Omine" en "Koyasan". Deze pelgrimnstocht dwars door het Kii gebergte en is meer dan 1000 jaar oud. Vanaf de 11de eeuw ondernamen de keizerlijke famileis vanuit Kyoto ook deze tocht.

Er zijn verschillende routes te lopen en uit te zetten op deze pelgrimtocht. Een van de belangrijkste schijnen is de Kumano Hongu Taisha, maar er zijn nog vele anderen tempels en schrijnen langs deze pelgrimstocht de moeite waard.

In deze regio is een mooie ryokan met heerlijke onsen en je kunt er zelf een maken aan de oevers van de rivier. Kortom, een aangename manier om na een  wandeling te ontspannen in een van de onsen, al dan niet zelf gemaakt.

een van de andere plaatsen van de Kumano Kodo die je op deze site kunt vinden is Nachi, 

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.