20 jaar Passaat

Kochi

Kochi is een leuke stad mede door de gezellige markt die aan de voet van het authentieke kasteel elke dag gehouden wordt.
Op de straatmarkt die enkele kilometers lang is, kom je vele verschillende waar tegen. Je kunt er werkelijk alles kopen van messen tot vreemdsoortige groenten .
De bloemen en plantenmarkt is een van de leukst, je vindt hier alles van bonzaiboompjes tot bloemen.Je ziet hier Japan van een heel andere kant en het is ook een prima plaats om Japanners met hun dagelijkse bezigheden te zien. Het is er altijd bijzonder levendig en je ziet allerlei mensen voorbij komen, van eenvoudige arbeiders tot rijke families zul je tegenkomen, want de markt is populair bij iedereen.
In Kochi zijn er naast het kasteel en de markt niet veel meer bezienswaardigheden. De route naar Kochi is bijzonder mooi en gaat door een prachtige bergstreek met vele kleine dorpjes en akkertjes verscholen in de dalen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.