20 jaar Passaat

Yamazoe

Ergens verscholen in de buurt van de oude hoofdstad Nara ligt een prachtig landelijke regio met vele oude huizen en akkers die veelal uit oude terrasmuren bestaan van natuursteen en zo het een heel eigen sfeer geven. In een van de vele plattelandsgemeentes hebben we bij een boer in Yamazoe een leuke en traditionele overnachtingsplek gevonden. Het is een alleraardigst dorp met nog vele oude huizen en in de directe omgeving zijn over de landerijen mooie wandelingen te maken. De trotse boer ( bijzondere leuke en aardige man ) serveert maaltijden met ingredienten die veelal van zijn land komen. Je ziet en ervaart hier echt het traditionele leven, ver weg van alle toeristen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.