20 jaar Passaat

Ogimachi

De Shokawa vallei was vroeger moeilijk bereikbaar, wat er waarschijnlijk voor gezorgd heeft dat vele oude houten huizen met hun typerende steile daken nog immer bewaard zijn gebleven. Deze daken worden omschreven als In Gebed Gevouwen Handen (Gassho-zukuri).
Het zijn zeer steile daken omdat aan deze kant van de Japanse Alpen in de winter een flink pak sneeuw valt en doordat de daken zo steil zijn, blijft er niet veel sneeuw op liggen. In het dorpje Ogimachi kom je nog veel huizen tegen met deze typerende daken. Het is een zeer aangename plaats om te verblijven en een ideale plek om gezeten op een bankje de bedrijvigheid van de lokale bevolking te zien. Velen die hier verbleven (enkel Minshuku mogelijk), hadden het idee dat ze in een openluchtmuseum verbleven.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.