20 jaar Passaat

Hattoji

Wie het traditionele Japanse plattelandsleven echt wil meemaken, raden we aan om naar Hattoji te gaan. Het ligt ver weg van alles en dat is ook de charme er van. Hier vind je nog een aantal zeer traditionele boerderijen en in een daarvan verblijf je op jezelf.  Het is een echt oud Japans huis met prachtige uitzichten over de rijstvelden.
Je kunt hier eindeloze wandelingen maken, maar de boerderij waar je verblijft heeft ook fietsen. De rust is hier weldadig en ’s nachts is het hier echt donker.

Bedenk dat je hier ver weg bent van winkels en restaurants. Je kookt zelf je eten in de moderne keuken die van alle gemakken voorzien is. voor vertrek naar deze afgelegen plaats, doe je inkopen voor je diner en ontbijt.

 

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.