20 jaar Passaat

Teshima

Het eiland Teshima heeft ook veel kunstprojecten, wat niet zo vreemd is, want Benesse House op het nabij gelegen Naoshima ( shima is eiland ) heeft hier vele projecten opgestart. Een van de mooiste en bekendste is het Teshima Art Museum,gebouwd in de vorm van een druppel. In deze druppel ervaar je op een bijzondere wijze de omgeving en natuur.

Maar er veel meer te zien op dit eiland, waar je je per bus of per elektrische fiets je je kunt verplaatsen tussen de vele kunstprojecten. We raden de elektrische fiets aan, want de heuvels op het eiland zijn wel wat pittig voor een gewone fiets met versnellingen. want naast de vele kunstprojecten meer dan 20, zijn de uitzichten onderweg op de fiets ook de moeite waard.

vanaf Naoshima varen een aantal ferries, we raden daarom aan om Teshima als dagtocht te doen vanaf Naoshima.(of evt. vanaf Takamatsu).

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.