20 jaar Passaat

Hakodate

Hakodate is een van de grootste steden van Hokkaido en de belangrijkste havenstad van het eiland. Het was ook een van de eerste havens die openging voor buitenlanders na de periode van isolatie die meer dan 400 jaar heeft geduurd. Hierdoor hebben buitenlandse invloeden meer voet aan wal gekregen en dat is vooral terug in de bouwstijl van de huizen uit die tijd en het Goryokaku Fort, wat in een enorme stervorm is gebouwd, zoals we dat ook in Nederland kennen zoals Vesting Naarden.

Het fort is een park geworden waar duizenden kersenbomen staan en is daardoor een van de beste plekken in Japan om de beroemde Japanse kersenbloesem te zien. Hokdate ligt aan zee, maar kijk je de andere kant op dan zie je een 'berg' en die heeft - niet geheel tot verrassing - dezelfde naam als de stad. Vanaf de top van deze 'berg', meer een heuvel want het is 334 hoog, heb je een prachtig uitzicht over de stad en de baai. Wie die 334 meter hoogte niet te voet wil overbruggen, er is een kabelbaan naar het uitzichtpunt, maar je kunt er ook per auto naar toe.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.