20 jaar Passaat

Daisen

Dit plaatsje aan de voet van de hoogste berg in de regio heeft zijn bekendheid vooral te danken een die berg, Moiunt Daisen. Deze heilige berg toornt hoog boven alle bergen uit en was vroeger een geliefde plaats voor pelgrims en gelovigen van zowel Boeddhisme als Shintoisme. Van beide zijn tempels terug te vinden aan de voet van deze berg. De gebouwen van de Boeddhistische Daisenji Temple staan verspreid over deze berg en zijn verbonden met paden die tegenwoordig ook geliefd zijn als wandelpad om naar de top van de berg te wandelen. Het is een pittige wandeling naar de top, maar de uitzichten zijn wonderschoon.

Er zijn overigens meer wandelpaden aangelegd, die ook naar omliggende bergen gaan en minder zwaar zijn. In de herfst is het hier op zijn mooist en is de bergomgeving bedekt met een kleurrijk tapijt van bomen in herfsttooi.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.