20 jaar Passaat

Kushiro

Deze belangrijke vissershavenstad aan de oostkant van Hokkaido is een van de beste plekken in Japan om superverse vis te eten. Uiteraard vind je hier ook een levendige vismarkt, zeker een bezoek waard. Maar waar de meesten naar Kushiro afreizen is het Kushiro Shitsugen, een groot moerasgebied met een rijke flora en fauna. Een wintergast van dit nationale park steekt er letterlijk met kop en schouders bovenuit, de vrij zeldzame Japanse kraanvogel. 
Deze prachtige en sierlijke vogel is een icoon in Japan en vaak terug te zien op postzegels en is ook in het logo van JAL terug te vinden. Deze vogel staat in Japan ook symbool voor vrede, geluk en trouw, omdat het mannetje en vrouwtje een paar voor het leven vormen.

In het nationale park kan je vooral goed per kano je verplaatsen om de dierenwereld en het moeras te aanschouwen. 

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.