20 jaar Passaat

Matsumoto

Gelegen aan de rand van de Japanse Alpen vind je hier een van de mooiste en meest origineelste kastelen uit de 16de eeuw. Dit kasteel is een van de weinige kastelen die overgebleven is en verkeert nog ineen prima conditie. Je kunt hier uren door ronddwalen of de uitgebreide collectiewapen arsenaal bekijken waar men vroeger elkaar mee te lijf ging.
Een andere bezienswaardigheid is het Japans Folklore Museum, waar vooral de afdeling met horloges en klokken uit zowel het Westen als het Verre Oosten zekerde moeite waard is om te bezoeken. In het stadje kom je de typische stenen huizen tegen, stammend uit dezelfde tijd als het kasteel en vrij uniek in Japan.

Voor degenen die interesse hebben in de Japanse blokdrukkunst (ukiyo-e) is het Ukiyo-e Museum om te watertanden. Met meer dan 100.000 afbeeldingen schilderijen boeken. Deze verzameling van de familie Sakai is de grootste privé collectie wereld.
Lees meer


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.