20 jaar Passaat

Kurashiki

Middenin een gewone Japanse stad ligt een pittoreske wijk die is overgebleven uit lang vervlogen tijden. De traditionele stenen huizen langs het kanaal waren vroeger waarhuizen voor de rijst die op de omliggende landerijen werd verbouwd. De velden gaven zoveel rijst dat men het kon veroorloven om deze in fraaie stenen gebouwen op te slaan.
Later werd in deze stad veel textiel vervaardigd en de textielbaron uit die tijd, liet een museum bouwen in Griekse stijl en ging Europese kunst verzamelen. Dat was de aanzet voor meer musea en galeries in deze wijk en in veel van deze oude huizen vind je veel moderne kunst uit zowel Japan als de rest van de wereld. Het museum geldt nog immer als een van de topmusea van Japan met werken van Rodin, Matisse, Picasso, Monet, Renoir en nog veel meer bekende namen uit voornamelijk Europa.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.