20 jaar Passaat

Ise

Het stadje Ise is vooral bekend vanwege zijn historie als een van de belangrijkste tempelplaatsen van het Shintoisme. Omdat veel tempels ommuurd zijn met houten schuttingen is er van al dat prachtigs niet veel te zien, maar ondanks dat, blijft het een leuke plaats om te bezoeken. Het oude centrum heeft een sfeervolle straat met oude huizen en leuke winkels.

Ieder jaar in april wordt hier in de openlucht een sumo demonstratietoernooi gehouden. Alle beroemde sumoworstelaars komen naar de tempel voor een belangrijke ceremonie en daarna wordt er geworsteld. Het leuke is dat de sfeer ongedwongen is en je gewoon tussen de ( zeer beroemde ) sumoworstelaars kunt bewegen. Iets wat bij een gewoon toernooi volstrekt ondenkbaar en onmogelijk is. Daarbij zit je vrij dicht bij de ring, waardoor je een zeer goed zicht heb op het gehele gebeuren.

Het is absoluut een unieke ervaring, die je niet mag missen als je in de buurt ben. Wij wonden dit veel leuker en interessanter in vergelijk met een gewone wedstrijd, waar vaak overal vrij ver vandaan zit.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.