20 jaar Passaat

Tateyama Kurobe Alpine route

Dit is een van de beroemdste route door de Japanse Alpen en die begint in Tateyama en eindigt in Kurobe, wat gelijk de naam van deze route verklaart. Het is een spectaculaire route door het hooggebergte met een pas op 2.500 bij Murode, De bekendste foto's zijn van de gigantische sneeuwmuren langs de weg, die ontstaan doordat sneeuwschuivers de hele winter deze route open houden en de sneeuw 'opspuiten' langs de weg. Deze sneeuwmuren zijn zeker in het hoogste gedeelte tot in de zomer te zien. Maar het berglandschap is hier ook oogverblindend. Er zijn vele wandelingen te maken, korte wandelingen met mooie uitzichten, maar ook langere tochten naar berghutten. Als je van het mooie landschap wilt genieten, dan raden we aan om nabij het hoogste punt te overnachten. Zie onder de hotelknop bovenaan voor een bijzonder verblijf.
Je kunt enkel met georganiseerd vervoer kunt doen, zelf autorijden hier is niet mogelijk. Je maakt tijdens deze route gebruik van vele verschillende vormen van vervoer, wat de reis wat bijzonderder maakt. Er reist per bus en kabelbaan, maar ook maak je een bustoer door een smalle tunnel en een treinreisje met een trein die gemaakt is onder een hoek gelijk aan de helling die deze op of af gaat.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.