20 jaar Passaat

Mitsue

Diep verscholen in de stille bergen ligt dit alleraardigste dorpje. Het was vroeger onderdeel van de beroemde postroute van Kyoto naar Ise, destijds een zeer belangrijk tempelcomplex. Er is helaas niet zo heel veel meer te vinden uit die tijd in Mitsue, maar een aantal oude huizen uit het Edotijdperk zijn hier te bewonderen en in 1 van de oude huizen overnacht je bij een zeer hartelijke boerenechtpaar in hun prachtige minshuku.

Je bent hier echt ver weg van alle toeristen en je ziet hier hoe het (harde) leven op het platteland is, zonder alle toeristenopsmuk. onderweg hier naar toe heb je mooi uitzichten over de bergen en de akkers en in de directe omgeving zijn meerdere mooie wandelingen te maken en of uitzichtpunten te bezoeken. 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.