20 jaar Passaat

Daisetsuzan Nationaal park

Het allergrootste nationaal natuurpark van Hokkaido en en door zijn zeer ruige en bergachtige omgeving, ook een van de grootste wildernissen van Japan die nog nauwelijks beinvloed is door de mens. Je kunt hier dan ook veel wildlife zien als herten, beren en vele vogels. daarnaast is er een rijke flora te bewonderen. Het gigantische nationale park met imponerende en hoogste bergen van Hokkaido leent zich uiteraard prima voor bergwandelingen. Vanaf de rotsachtige top van Mount Kurodake ( Zwarte Berg ) heb je een schitterend uitzicht over het hele park. Je kunt hier per kabelbaan naar toe, maar er zijn uiteraard ook wandelpaden naar de top.

Maar er zijn meer mooie plekken om te bezoeken in dit park, zoals Bogakudai Obervatory, Mount Asahidake ( de hoogste berg ), Numa No Hara, een moerasachtig landschap met meren en vele onsen ( hotsprings ).

Een van de meest aantrekkelijke onsen om te verblijven is Sounkyo Onsen, gelegen in een mooie kloof met twee watervallen van meer dan 100 meter hoog en direct toegang tot de kabelbaan naar Mount Kurodake. Het is ook een goed uitgangspunt voor het maken van dagwandelingen door dit schitterende natuurgebied. Na een wandeling is het bijzonder aangenaam om in een van de heerlijke onsen te ontspannen in Sounkyo Onsen.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.