20 jaar Passaat

Iya Onsen

Goed verstopt in een diepe kloof op het eiland Shikoku ligt het 'onsenplaatsje' Iya. De bergachtige omgeving is de moeite waard en je kunt hier vandaan naar de Oboke kloof. Door deze kloof van grillige gevormde kale rotsen kan je een mooie boottocht maken, maar de rit er naar toe naar dit afgelegen stuk is net zo mooi. Ook zijn in deze omgevinf mooie wandelingen mogelijk van 5 tot 10 km

Maar de belangrijkste reden om naar Iya te gaan zijn de prachtig gelegen onsen hotels, met vaak schitterende onsen ( thermische warmwaternbaden ) in de vrij natuur. Een ideale plek om te relaxen en bij te komen van het reizen in Japan. Onsen zijn mateloos populair onder de Japanners en wie alles wil ervaren van de Japanse cultuur mag een bezoek aan de onsen beslist niet ontbreken.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.