20 jaar Passaat

Nikko

Een treinrit van 2½ uur van Tokio brengt je in een compleet andere wereld. De drukte van de stad wordt ingeruild voor de stilte en schoonheid van prachtige tempels en pagodes in een bosrijke omgeving in de bergen.
Je raakt er niet snel uitgekeken aan de enorme rijkdom die hier ten toon gespreid wordt. De tempels en andere heiligdommen zijn aangelegd door een van rijkste families in Japan die in Japan meer dan 250 jaar de absolute macht bezaten. Al die rijkdom is aan de extravagante decoraties en versierselen te zien en in vergelijk met andere tempels en kloosters in Japan, die vaak zeer sober zijn, een grote uitzondering en daarom al een bezoek waard. De drie beroemde aapjes,niet spreken, niets horen en niets zien, komen hier vandaan.
Vanaf het tempelcomplex gaat er een weg vol met haarspeldbochten omhoog de bergen in. Je komt uit bij een groot meer, met de hoogste waterval van Japan en een aantrekkelijke omgeving waar je mooie wandeltochten kunt maken in een mooie bosachtige omgeving
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.