20 jaar Passaat

88 temple walk

Je wandelt in 2 dagen vanaf de tempel # 1 t/m tempel # 10.  De eerste dag overnacht je in een tempel, samen met andere pelgrims.  Dit programma is overigens aan te passen aan je wensen.  Zo is het mogelijk om het als dagtocht te doen (geen overnachting) of een gedeelte met het openbaar vervoer af te leggen.  Het parkoers is overigens eenvoudig te wandelen, het gaat voornamelijk over een lichtglooiend terrein en over goede paden en soms wegen.

Onderweg kom je uiteraard langs een aantal tempels en kleinere plaatsen, maar je wandelt ook over het platteland, stille weggetjes en paden. Deze pelgrimstocht is nog altijd zeer populair in Japan en je zal onderweg ongetwijfeld pelgrimgangers tegenkomen, herkenbaar aan hun witte kleding, strohoed en soms zelfs traditionele sandalen van stro gemaakt en in hun hand een wandelstok met belletjes.

De Japanners vinden het erg leuk dat je ook een stuk van deze pelgrimstocht maakt en de sfeer is vaak ontspannen. Een prima manier om Japan van een andere kant te leren kennen en voroal ervaren.


Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.