20 jaar Passaat

Shin Hotaka

Shin Hotaka is een klein plaatsje dat midden in de Japanse Alpen ligt. Het stelt als stadje niet veel voor maar de heetwaterbaden ( Onsen in het japans ) zijn wereldberoemd in heel Japan. Vreemd genoeg kennen de meeste reisgidsen enkel Beppu als plek voor deze typische japanse manier van badderen, maar Shin Hotaka is naar ons idee een veel betere keuze. De baden zijn hier allemaal buiten en je hebt daardoor vaak een fantastisch uitzicht op de besneeuwde bergtoppen rondom. De onsen zijn allen gemaakt in een natuur setting met grote rotsblokken en dergelijke wat de sfeer en uitstraling zonder meer ten goede komt.
Dat is een groot contrast met Beppu, waar de baden vaak binnen zijn in ’betonnen bakken’. Kortom, we zijn van mening dat Shin Hotaka heel veel leuker is en als je tussen het badderen in de onsen door een mooi uitstapje wilt maken met de kabelbaan naar de hoogste bergen van de Japanse Alpen, dan kan dat ook. De tocht met de kabelbaan is vooral in het voor- en najaar spectaculair te noemen, daar je bij helder weer een prachtig uitzicht hebt op de vele bergen die dan prachtig met sneeuw bedekt zijn.
Ga je in de zomer, dan zou je eventueel hier vandaan kunnen lopen naar Kamikochi in een dag of meerdere dagen als je van bergwandelen houdt en niet erg vind om in een berghut te overnachten ( zeer goed verzorgd overigens ). Alleen Shin Hotaka staat niet in de reisgidsen, behalve in de onze dan...
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.