20 jaar Passaat

Kussharo meer

In het Akan Mashu Nationaal Park ligt het Kussharo meer,wat een van de grootste meren van Hokkaido is. Dit kratermeer met een grote caldera is ook bekend door het opborrelende warm water langs de oevers van het meer. je kunt hier je eigen onsen graven uit het zandstrand, welke vanzelf gevuld worden met warm water! 

wie niet zelf wil graven voor een aangenaam warmwaterbad, kan ook terecht in een van de rotenburo's ( openlucht hotsprings ) rondom het meer. deze zijn openbaar en dus zonder enige entree. let op, wie van deze openbare onsen gebruik wilt maken, alleen in zwemkleding.

rondom de oevers van het meer zijn ook diverse buitensporten te ondernemen zoals mountainbiken, kanoen en uiteraard wandelen en genieten van de uitzichten ov er het water en grote caldera in het meer. 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.