20 jaar Passaat

Matsue

Een alleraardigst Japan stadje, gelegen aan het Shinji meer en wat gedomineerd wordt door een mooi authentiek Japans kasteel. Dit kasteel stamt uit 1611 en is omringd door vele verdedigingskanalen, die tegenwoordig zich prima lenen voor een aangenaam boottochtje. Het Shinji meer en het iets verderop gelegen Nakaumi meer plus de vele kanalen hebben deze stad de bijnaam 'waterstad' gegeven, wat niet geheel verrassend is.

Maar er is meer te zien dan enkel water en kastelen, er is ook een prachtige landschapstuin, Yushien. Deze grote landschapstuin ( meer dan 40.000 m2 ! ) ligt op een eiland in het Nakaumi meer en is in heel Japan beroemd vanwege de meer dan 250 verschillende soorten pioenrozen. In een speciale kas kan je deze pioenrozen het hele jaar zien bloeien. Maar de beste tijd om het te zien in de tuin is als de pioenrozen in tuin bloeien vanaf eind april tot eind mei. Maar er zijn vele andere bloeiende planten in deze tuin, dus ook later in het jaar is deze tuin zeker een bezoek waard. Tijdens de bloeiperiode van de pioenrozen, worden vele pioenrozen aangevoerd die men op het water laat drijven in de tuin, wat een spectaculair gezicht geeft van vele kleuren, roze, rood en wit.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.