20 jaar Passaat

Awaji

Dit fascinerende park is ontworpen door de wereldberoemde ontwerper Tadao Ando en is een ’ must see’ voor elke liefhebber van moderne vormgeving. Aangelegd op een afgegraven berghelling ligt dit park met als grote blikvangers de ’traptuinen’ en de ’ovaal’, maar er is heel veel meer te zien dan enkel dit.

Je kunt hier gerust een hele dag dwalen door het enorme park en telkens weer aangenaam verrast worden met mooie uitzichten of verrassende vormgeving.

Zie de fotopresentaties, die vertellen meer dan woorden ooit kunnen.

Tevens vind je in dit park een grote expositieruimte voor tropische planten in een gigantische kas, een botanische tuin en een mooie design tuin, met dito uitzichten over het hele park.

Iets verderop vindt je de intrigerende ’watertempel’, ook ontworpen door de meester Tadao Ando.

Lees meer


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.