20 jaar Passaat

Nagasaki

Iedereen kent Nagasaki met betrekking tot de atoombom die hier in de 2de Wereld Oorlog is gevallen. Dit heeft uiteraard veel van de oude stad vernietigd.
Naast deze verschrikkelijke geschiedenis heeft Nagasaki al meer dan 400 jaar banden met Nederland. Voor de kust van Nagasaki lag een klein kunstmatig eiland, waar een Nederlandse nederzetting een handelspost had. Deze handelspost was voor lange tijd het enige contact met de buitenwereld voor Japan.
Helaas is hiervan in Nagasaki praktisch niets meer van terug te vinden. Het eilandje is opgeslokt door de stad en alle oude gebouwen zijn verdwenen. Er is in Nagasaki in het ’Glover Park’, waar vele buitenlanders hebben gewoond en waar je huizen uit het begin van deze eeuw nog kunt vinden.
De stad heeft sinds een aantal jaar een groot amusementspark genaamd ’Holland Village’ buiten de stad, waar je vele Nederlandse gebouwen op ware grote kunt bekijken.

.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.