20 jaar Passaat

Yusuhara

Dit piepkleine dorp, ergens gelegen in de vergeten groene bergen van Shikoku, vind je een erg leuke minshuku met een prachtig uitzicht over de bergen, akkers en wat huisjes.
Hier woont een vriendelijke Nederlandse papierkunstenaar samen met zijn hartelijke Japanse vrouw en zij runnen samen de minshuku. Hij is nog een van de zeer weinigen in Japan die het traditionele Japanse papier nog maakt. Het is uiteraard mogelijk om een workshop te volgen voor een halve dag om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken om een dit papier te maken.
Maar de schitterende groene omgeving leent zich ook prima om wandelingen te maken over het rustieke platteland waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
’s Avonds gezeten op de veranda, geniet je van de maaltijden, bereidt uit de eigen moestuin en kun je alles te weten komen over het leven in Japan. Je gastheer en gastvrouw kunnen op al je vragen antwoord geven en dat zal je een verrassend ander beeld van Japan geven. Een beeld wat vaak voor de gemiddelde toerist verborgen blijft.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.