20 jaar Passaat

Herfstkleuren

De herfstkleuren zijn iets bijzonders in Japan. De kleuren zijn ongekend fel, wat de natuur en de vele landschapstuinen bij de tempels een extra dimensie geeft.

Daarnaast is het een zeer plezierige tijd om rond te reizen in Japan. de temperatuur ligt in deze periode zo tussen de 18-25 C in de steden en het is helder rustig weer. In de bergen is het uiteraard wat koeler.

Beroemde plekken om dit bijzondere kleur spektakel te zien zijn Japanse Alpen ( vanaf 10 tot 20 okt ), Kyoto Nara ( rond half november ), maar er zijn vele andere plekken die ook beslist zeer de moeite waard zijn. Afhankelijk van je reisplannen bekijken we welke plaatsen het beste hier voor in aanmerking komen, als je hier belangstelling voor hebt uiteraard. De opgegeven data zijn een indicatie, de natuur heeft geen agenda bij zich...

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.