20 jaar Passaat

Kashihara

Dit was vroeger een bijzonder en belangrijk stadje. Het werd omringd door 4 kanalen en de bewoners zorgden zelf voor hun eigen bescherming en ze hebben daardoor nooit onder enige heerschappij van een clan of shogun geleefd. Dat konden ze ook doen, omdat het een zeer welvarend stadje was die voornamelijk bestond uit koopmanfamilies. 
Die onafhankelijkheid bezitten de huidige bewoners, bijna allemaal afstammenlingen van de rijke koopmanfamilies nog immer. Met succes hebben ze alerlei plannen tegengehouden om van dit stadje een grote toeristische bestemming te maken. Het is daardoor heerlijk rustig, geen souvenirwinkels, hotels en of andere negatieve invloeden van het massatoerisme. Als je hier door dit stadje loopt, kom je lokale bewoners tegen die de hond uitlaten of van hun werk terug komen.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.