20 jaar Passaat

Tokashiki

Dit wat kleinere eiland ligt op een half uur varen vanaf Naha, Okinawa, het hoofdeiland van de archipel. Hier vind je zeer rustige stranden ( zelfs in het hoogseizoen ) en prachtige helblauwe baaien. Maar de echte schoonheid zit vooral onder water, waar je veel verschillend koraal vind en uiteraard kleurrijke vissen en zelfs zeeschildpadden kunt tegenkomen als je hier aan het snorkelen bent.

Onder duikers is dit eiland bekend als een van de betere duikplekken ter wereld, maar gek genoeg is het bij toeristen nog vrij onbekend. Het eiland zelf is niet zo heel groot en er zijn eigenlijk maar 2 echte hotels. Je gaat hier niet naar toe voor de mooie boulevards met winkeltjes en restaurants, maar juist voor de rust, de rustige stranden en uiteraard de mooie onderwaterwereld. Door de zuidelijke ligging van dit eiland, is het hier bijna altijd zonnig weer waarbij het zeewater in april al 23-24 graden is. Zelfs begin december kan je hier gerust in de zee zwemmen, water is nog warm genoeg daarvoor.

Tokashiki is een ideale plek aan het eind van je reis om te ontspannen en te genieten van de zee,het strand en de rust. 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.