20 jaar Passaat

Nachi

Er zijn twee Nachi's een aan de kust, waar het treinstation is en een landinwaards, verscholen in een dal omringd door steile bergen en een prachtige en de hoogste waterval van Japan. Op deze laatste plek met mytische proporties door de enorme bomen en de prachtige locatie vind je een van de mooiste en oudste tempelscomplexen van Japan. De legende gaat dat al in de 4de eeuw een Indiaase monnik hier een Boeddhistische tempel ( Fudarakusanji ) bouwde, eeuwen voordat het Boeddhisme vaste voet aan de grond vond in Japan.

Het is al meer dan 1000 jaar een belangrijke sprititueeel centrum die miljoenen pelgrims door de eeuwen heen bezocht hebben en nog steeds bezoeken, want deze plek ligt uiteraard op een van de belangrijkste pelgrimroutes van Japan, de Kumano Kodo. 
Er zijn vele tempels en schrijnen gebouwd in het dal en allen staan op de Unesco World Heritage van heilige plaatsen. Vanaf de tempels en schrijnen gaat een prachtig eeuwenoud pad door de bossen naar de voet van de imponerende waterval. Erg mooie wandeling, waarbij je langs gigantische eeuwenoude bomen wandelt.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.