20 jaar Passaat

Tsumago /Magome

Deze kleine plaats langs de oude postweg tussen Tokio en Kyoto heeft de tand des tijds prima doorstaan. Veel van de huizen en gebouwen, uiteraard vaak geheel van hout, zijn hier prima bewaard gebleven uit die tijd, wat je een glimp geeft van weleer.
Dit gevoel wordt versterkt doordat alle ‘moderne zaken’ als lantarenpalen, tv antenne’s, elektriciteitsdraden en dergelijke, aan het zicht onttrokken zijn. Niet dat het er niet is overigens. Naast de vele mooi e houten huizen zijn ook prachtige tuinen te zien deze huizen.
‘s Avonds worden de lampionnen aangestoken en krijgen de straatjes met de houten huizen een feeërieke verlichting. De ligging aan de voet van de Alpen maken het ook een prima uitvalsbasis voor wandeltochten door de mooie omgeving. De wandeling van Magome naar Tsumago is een van de bekendste.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.